Spring is here

Mamma kom precis in på mitt rum för att säga godnatt och med sig hade hon - H&M:S VÅRKATALOG!
Det är sann lycka, så nu ska jag hoppa i säng och läsa den. Finns det något bättre än att gå och lägga sig med en helt färsk klädkatalog (framförallt med något så underbart som VÅRKLÄDER!)? Jag tycker dock fortfarande att det är lite tidigt att visa vårkläder innan vintern ens har startat, men jag är lika glad ändå! :)

Godnatt!

Förälskad


Känner att jag har fått en ny förälskelse - KJOLAR! Antingen är det jag som inte kan få nog eller så finns det ovanligt mycket kjolar i butikerna just nu. Vilket fall som helst så älskar jag det! 
Denna kjolen är från www.stylebystars.com och är verkligen urläcker! Tragiskt nog så har jag precis fyllt på mitt kjollager samt lagt en beställning på den sidan så känns inte som jag kan köpa ännu en. Men för dig som kan så kostar den 349:- och är väl värd det enligt mig! 

Just the way I like it

Slänger in en dagens outfit, eller snarare kvällens outfit, innan jag cyklar hem till Nathalie! Vi ska ha en slapp filmkväll. Om vi har tur så dyker även Tess upp och gör oss sällskap! :) 

Min mammas stora stickade (virkade?) tröja som jag har tagit över och äääälskar, den är så skön & varm! 
Blåa cheap monday jeans, även de är to die for! Galet sköna - alltså en perfekt slapp outfit! 
Till det får det bli mina converse, på tal om de så borde jag nog inhandla mig ett par nya, de är ju trots allt så praktiskt med connisar! 


Second hand

Igår var jag på Second Hand ute på Åsum tillsammans med mormor. Brukar tycka att den är suverän, har nämligen ofta 50% på allt + att de har riktigt bra grejer. Har inhandlat mig ett flertal fina handväskor där samt skor och annat. 
Men tillbaka till saken - jag läste nämligen i tidningen att deras REA började igår (och varar fram till nästa fredag) så jag slängde mig på luren och ringde mormor (hon är min trogna second hand kompis) och vi for dit. Blev dock väldigt besvikna då där inte fanns alls så mycket som vi förväntat, mormor inhandlade förvisso sig en handväska för 10 kr, men förutom det så var där inte ett dyft! Men det är ju i och för sig lite charmen med second hand, ena gången kan man få kanongrejer och andra gånger är det bara skit, det gäller att ha lite tur! :) Så vi får på det någon annan dag igen! 


Ångrar mig

När jag sa häromdagen att det inte fanns något på Gina Tricos webshop så hade jag tydligen inte tittat tillräckligt noga. Tog mig en ny titt nu och då hittade jag både ett och annat som jag mer än gärna skulle få hem skickat i min brevlåda. Bland annat dessa URMYSIGA tröjorna! Framförallt den grå, den föll jag för pladask! 
100% ull, 349:-
Stickad polo, 299:-
100% akryl, 149:- (finns även i andra färger)


Sex and the City?

 

Det är väl ingen som missat att Sex and the city, the movie kom ut igår! Behöver jag ens tillägga att den står på min "att-handla-lista"? :)
Denna kjolen påminner förövrigt mig om Sex and the City. Väldigt speciell och utstickande, precis som deras kläder ofta är, men ändå väldigt läcker kan jag tycka!
Den kommer  från ASOS och ligger på cirka 390:-, ganska billigt för att bli en Carrie Bradshaw look-a-like! 

Efterlysning!

Börjar undra var mina kläder (Touch of pink) från Stylebystars tar vägen, snart 3 veckor sen jag beställde.
Längtar efter dem och hoppas att de dyker upp snart! 


Finally!

För bara några dagar sen så diskuterade jag och några till i skolan hur jobbigt det är att Gina Tricot inte har någon webshop (alltså att man bara kan titta på kläderna, inte beställa), och nu - TADDAA, så har de skaffat sig en sådan!! 
Det är ju helt enkelt underbart (min ekonomi kommer förmodligen inte hålla med på den punkten efter ett tag). Nu slipper man ju åka hela vägen till Malmö varje gång man vill handla billiga & fina gina kläder, nu räcker det ju att man sätter sig ner på sin rumpa och sätter på datorn, lovely! 

Där fanns dock inte så mycket som föll mig i smaken (som tur är kanske?). Men denna klänningen gillade jag, fanns i både rött, svart och vitt. Deras hemsida är förresten http://www.ginatricot.com 




Mysig shoppingkväll

Blev inbjuden till en shoppingkväll hos Vero Moda, man får handla med 20% på allt och så kommer chefredaktören från tidningen Glamour dit och föreläser om vintern och såväl vårens trender. Fanns tydligen även möjlighet att vinna ett presentkort på 3000 kr hos Vero Moda + att alla gästerna får en liten goddiebag med sig hem! Låter mer än lockande, jag ska absolut dit! :) Någon mer som blivit inbjuden, och som ska dit? 

Your little skirt!



Häromdagen när jag var inne på topshop så observerade jag att dom hade fått in massvis med fina kjolar! Exempelvis denna rosa påminner om den jag köpte på stylebystars (bara dyrare). Alla kostar mellan 400-500, men är riktigt fina! :) Om du inte har möjlighet att gå in i en affär och titta så kan du kolla på deras hemsida http://www.topshop.com/.

70% off!


Superrea inne på ASOS.com, har haft 50% på en stor del av sortimentet den senaste veckan och har nu utökat det till 70% på det mesta! Där finns massvis med snyggt, allt från vardagssnygga koftor till kalashäftiga festklänningar! Ett pyttelitet smakprov på det som finns på sidan kan du se här nedan!



Invigning

Idag så bestämde jag mig för att inviga min stora vita vinterhalsduk! Den är underbar att gosa ner sig i på morgonen när det är lite lagom kallt (dock jobbigt att upptäcka att det var riktigt varmt på bussen imorse!) Det är även supersnyggt med stora mysiga halsdukar enligt mig! 
Så dagens outfit såg ut så här:


Min nu precis hyllade halsduk,
min nya väska med svarta strumpbyxor och converse! 


BLÄ!

Fy skäms, blogg.se som har blivit sega på att ladda upp bilder igen! Det är så himla frustrerande när det tar 10 minuter per bild! 

Shop 'til you drop


Denna söndagen har jag spenderat med att shoppa på Nova Lund! Det var ett tag sen jag var där samt var ute på en riktigt shoppingrunda så den första halvtimmen var jag som i extas av lycka! Är riktig nöjd med dagen och tänkte visa er det som jag fick med mig hem. 
Kan tipsa om att Gina Tricot hade fått in en hel del festblåsor, dock ingen som föll mig tillräckligt mycket i smaken för att inhandlas, men dom var mycket fina för ett så pass lågt pris! 

Dagens inköp:

Grå stickad tröja med hög krage, Vero Moda 158:-


Kjol med hög midja, Gina Tricot 199:-
Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag gillade bäst så till slut bestämde jag mig för att låta båda två följa med mig hem! :) 


Rosa Nikelinne, Stadium, 199:- 

Hjärthalsband i guld, Gina Tricot, 89:-
Ljusbrun Skinnväska, JC, 499:-



Fynda är roligt!

Bestämde mig för att köpa den fina koftan från H&M som jag skrev om häromdagen. Kände att jag är värd den! :) 
Det blev även lite andra småsaker, H&M har ju 10% på allt som man beställer online nu. Så passa på, jag tjänade minsann 70 kr och det är ju inte fy skam! 

Här är mina köp:


Kofta: 498:-
Orangefärgat träningslinne, endast 79:-
Supersöta rosöronhängen 29:-
Rosa ballerina skor, ett riktigt fyng! Bara 38:-

Sen 10% rabatt på allt utöver dom redan billiga priserna får mig att känna mig riktigt nöjd! :)

Repris?

Jag missade Desperate Housewives avsnittet som gick igår!! Någon som vet om och i så fall när det går repris? 



Möblerat om

Har suttit dom två senaste timmarna och gjort om designen på sidan. Det är ju trots allt lite det mitt projektarbete i första hand går ut på, att jag ska lära mig designa sidor med hjälp av HTML. 
Jag blev faktiskt hyfsat nöjd, vad tycker ni? :) 

Fri frakt!

Ett litet tips är att www.Nelly.com har fri frakt hela veckan! Hade jag haft lite mer pengar i fickan så hade jag absolut kunnat tänka mig en hel del! :)  



Härligt julröd klänning från ICHI 249:-
Vintervit stickad tröj/klänning från WESC - 999:-

I'm inlove!


Åh, jag blev precis helt kär i denna koftan! Funderar starkt på om jag ska klicka hem den, kostar 498:- men är den lika underbar i verkligheten som den är på bild så är den sannerligen värd det! Vad tycker ni?

Stickat



Det märks att det verkligen är höst nu, då alltmer stickat börjar poppa upp här och var! H&M har sannerligen fyllt på med mysiga höstkläder på webshopen! Jag gillar framförallt denna roströda halsduken, ser riktigt varm och mysig ut! 

Rosett


I höst så finns det ju rosetter på det mesta från jackor till hårband. Till och med dessa trosor från monsoon är prydda med två stora rosetter. De är bedårande söta men jag vet inte om det är så praktiskt, blir det inte väldigt bökigt med dom stora rosetterna under byxorna? 

Touch of pink


Beställde denna klänningen och kjolen igår från Stylebystars.com! Kan knappt bärga mig tills dom kommer! Wiie :D 

Sno stilen från Adam Brody

Dom flesta som känner mig vet att jag är helt galen i Adam brody, han är på alla sätt man kan vara svaret på perfektion i mina ögon! Han har även en väldigt snygg och soft klädstil. När han spelade Seth Cohen i tv-programmet O.C som de flesta nog känner till vid detta laget så försökte producenterna få honom att se ut som en klassisk tönt. Istället skapades det en trend att klä sig som Seth med slappa jeans, slarviga skjortor, enkla t-shirts och sneakers. Brody klär sig i samma stuk privat - enkelt men välklätt.






Vanliga mörkblå jeans från H&M , 198:-
Ljusblåa sneakers från Asos.com, 236:-
Vanlig bas T-shirt från H&m, 79:-
Pilotglasögon från Ray Ban
Svart stilren ipod från Apple
Till sist med inte minst - Hunden!


Hjärta

Har inhandlat mig ett par nya öronhängen från H&M idag,
väl värda 20 kronor enligt mig :)

Körsbärsben i höst!



I höst ska det inte vara grå, svarta och bruna strumpbyxor. Nej, nu ska benen vara i bärliknande färger så som körsbär, hallon, nypon, plommon och blåbär. Strumpbyxor i dessa färgerna går bland annat att hitta hos Monsoon

Ett litet tips:
Ibland kan alla olika namn på "ben-accessoarerna" vara ett litet problem, så då kan det vara bra att veta skillnaden mellan leggings och tights. Tights är då med fot medan leggings är utan.  

Dagens klipp

Inhandlat mig nya muggar från ett så oväntat ställe som Claes Ohlssons! Endast 10 kr/st, nästintill som hittat!


Mys får det bli



Hemma från skolan tidigt idag och har redan hunnit byta om till myskläder! Idag fick det bli mina älskade mys/pösbyxor från H&M (endast 198:- och välvärda för dom  är underbart sköna!) och en hoodtröja från WESC, Mikaela har ju trots allt sagt tidigare att denna tröjan speglar min personlighet, på vilket vis vet jag inte riktigt men jag har kanske en lila själ? =) Nu ska jag koka mig en kopp te och äta lite lunch!

Coat me


Riktigt fina och annorlunda kappor inne på Urbanoutfitters, dessa är bara två av dom som jag gärna skulle tänka mig att klicka hem! 

Den lilla svarta är tydligen en kjol

Både igår och idag har jag varit på jakt efter en färgglad kjol, exempelvis rosa eller röd. Men allt jag hittar är SVARTA, överallt jag tittar finns det en massa fina svarta kjolar! Är det något som blivit väldigt modernt helt plötsligt för i vanliga fall när jag brukar leta efter svarta kjolar så hittar jag aldrig någon men just nu är dom överallt. 
Något tips om var man kan hitta någon fin färgglad kjol? :) 

Rosa månad

Var inne en sväng på H&M idag och gissa vad jag såg om inte den där billiga kappan som jag skrev om i för ett par inlägg sen (rosa & kostade endast 298:-). Turen fortsatte då det bara fanns en kvar och det var en 34:a så jag provade den glatt och upptäckte att den inte alls satt snyggt. Såg nämligen ut att vara flera storlekar för stor konstigt nog. Men känns ändå skönt, för nu vet jag det och slipper störa mig på Kristianstad som inte hade tagit in dom :)

Inhandlade mig istället lite nytt stuff,



Supermjuk och underbar rosa/lila scarfs, Aima 129:-
Rosa nike sportbh - 299:-
Rosa vattenflaska - 45:-

Mycket rosa, men oktober är ju trots allt den rosa månaden! :)

Shoes and the city

En regnig söndag som denna är perfekt att spendera framför Sex and the city! Förutom att programmet är riktigt bra så är det alltid lika underhållande att sitta och titta på deras kläder, som ofta är väldigt extrema (ibland kanske inte så snygga enligt mig) men alltid lika coola! 

Något som däremot alltid faller mig i smaken är alla Carries skor, jag skulle kunna dö för att få hennes skoförråd! Dessa läckerbitarna är lite Carriestil och kommer från Christian Louboutin respektive Charlotte Olympia & Miu Miu och skulle jättegärna fått hänga med hem till mitt skoförråd om jag haft några tusenlappar för mycket. 





En kopp jul?




Igår betedde jag mig som en äkta bloggare och provade på den nya trenden, nämligen Chai-Latte. Är egentligen ett indiskt te blandat med mjölk så varför den heter latte har jag inte en aning om. Det smakade väldigt starkt av kanel och framförallt kardemumma, så det var ungefär som att dricka julen. Från början var det ganska gott men efter en stund så blev kardemumma/kanelsmaken så stark att jag fick ont i magen och var tvungen att slänga koppen innan jag ens druckit upp. Ingenting som jag kommer köpa igen, men det var kul att ha provat och om du gillar, framförallt kardemumma som har en väldigt speciell smak, så är detta nog något för dig! Jag däremot, håller mig nog mig kvar vid min nyfunna kärlek - det klassiska vanliga teét. 



Hej igen, 90-talet!

Har precis provat min outfit till 3:3 imorgon (ni vet då när det skulle vara 90-talstema, det jag skrev om för ett par veckor sen) och jag är ganska nöjd. Jag har ju absolut haft snyggare kläder på mig om man säger så, men det är ju meningen att man ska vara ful för det vara man på 90-tal har jag märkt efter att kolla på både filmer och foton från den tiden. 
Exakt vad jag ska ha på mig får ni tyvärr inte veta just nu, men det kommer nog upp en outfit i helgen om ni har tur (och om jag har tid!).
 

Var tog vintern vägen?

Idag damp det ner något oväntat i brevlådan - ett reklamblad för H&M:s vårkatalog. 
Nej, du läste inte fel. Och nej, jag skrev inte fel.
Det var verkligen VÅR katalogen som det var snack om. Enligt min mening så har sommaren precis tagit slut och jag är fullt uppe i allt som hör hösten till, utan en enda tanke på vintern och ännu mindre på VÅREN. 
Men jag ska ändå lika väl beställa katalogen eftersom om man gör det innan den 9/10 så får man på så vis 10% på allt som finns i den, och det kan ju vara bra att tänka lite framåt i tiden (även om det just nu känns helt fel att tänka på vårkläder). 
Komiskt nog så står det på framsidan av detta reklamblad "spring is here", kan det vara så att skaparen av detta blad är ett big fan av ironi? 

RSS 2.0