Min nyårsklänning

Jag har bestämt mig för att ha min ljusblå klänning, som jag hade på bröllopet i somras, på nyår! Personligen tycker jag att den är väldigt fin, och framförallt för fin för at ha en vanlig utekväll. Så då passar den bra till nyår! :)
Tänkte därför visa er lite bilder från bröllopet så ni kan få se en skymt av min klänning, på köpet får ni även se min mamma och hennes klänning!



Pajetter nummer 2




Paljetter är verkligen hett i vinter. Här några av mina favorit-paljettklänningar från Forever21. Skulle helt klart vara ganska läckert att ha en paljett klänning på nyår och glittra loss ordentligt! Eller vad tycker ni? :)


Plast eller äkta barr?



Färgade plats granar finns att se på allt fler ställen nu för tiden. Jag kan tycka att det är ganska fräsigt med en färg-klicks-gran i affärer eller dylika ställen. Är dock mer skeptisk till att ha det hemma, kanske skulle kunna tänka mig att ha en rosa inne på mitt rum? Men i vardagsrummet vill jag ha en riktig granluktande, och framförallt grön gran!
Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha en färgad plastgran?

Första gången som jag kom att tänka på att det faktiskt kan vara snyggt var när jag var på skönhetskväll hos Mary Kay för några veckor sen. Då hade de nämligen en knallrosa gran där som jag fattade tycke för! Kunde givetvis inte låta bli att ta några kort då också! :)






Älskade strumpor



Jag ÄLSKAR dessa knästrumporna! Har ni någonsin sett något sötare?
De kommer från Forever21 (min nya favoritsida!) och kostar bara 50 kronor!

Röda fynd

 

Igår inhandlade jag mig en ny tröja. Brukar aldrig hitta någonting inne på JC men denna föll jag för!
Jag älskar tröjor med djuprygg, det är så himla fint! :)
Kostade endast 149:- så jag slog till direkt utan att ens fundera över saken! (fanns även i svart, grå och med blåa ränder istället för röda!).



Jag gjorde även ett till klipp igår! Denna dundersöta borsten inhandlade jag på Hemköp i Tollarp för endast 13 kronor! (Fanns även i rosa och blå!).


Lyckorus


1. Jag behöver en ny väska, min andra luktar svett av alla träningskläder som den har fått spendera tid med.
2. Denna är billig, ett pris på 349:-. som den är väl värd! 
3. Den är råsnygg!
4. Jag har precis köpt den och är för tillfället inne i ett lycko-rus (hamnar i det när jag har handlat något som jag verkligen verkligen gillar!) 
5. Jag ska ge den till mig själv i julklapp! 
6. Och för dig som är inne på samma spår som jag, så kan du hitta den på www.junkyard.se

Spets


Jag är inte så förtjust i det här spetsmodet som pågår för tillfället där man ska ha spets på klänningar och tröjor. Jag gillar spets i endast ett sammanhang, och det är underkläder!
Men, denna spetspryda klänning från ASOS är riktigt läcker enligt mig! Den första smakfulla spetsklänning jag sett i vinter skulle jag tro! :)
Vad tycker ni om spets?

Julklappstips



Underkläder är alltid uppskattat att få i julklapp!
jag tyckte denna enkla vita med rosetten var väldigt söt, finns på Lindex för 149:-

Kjol på nyår?



Fin partykjol med de perfekta färgerna för nyår, 163 kr (SOM HITTAT!) på Forever21

Rött silke till jul



Ännu en fin klänning att ha i jul! Lite mer vågad än de andra jag tipsat om, då den är av silke och med en sexig spetskant längst ner. Kanske mer passande för party på juldagen än mysig julaftonsmiddag med släkten!
Kommer från ASOS och blir din för 1320 :-


3 favoriter



Forever21 är en av de bästa internetsidorna när det gäller att hitta ursnygga festklänningar! När jag satt och tittade igenom deras "New Arrivals" så tog det inte mig mer än 2 minuter innan jag hittade mig 3 favoriter!
Super snygga klänningar för cirka 200 kr, vilket fynd!

Nyårsklänning



En fin nyårsklänning om den inte hade haft ett så skyhögt pris som 3799:-
Inte ens nyår är värt det.
Förövrigt så kommer den ifrån Nelly.com

Ett rosa julklappstips



En ny, snygg, necessär tror jag alla flickor uppskattar att få i julklapp!
Någon av dessa två skulle åtminstone jag bli jätteglad för då de båda är helt bedårande, framförallt den högra föll jag för direkt! Jag tror det skulle bli lite lite roligare att gå upp och göra vid sig på morgonen om man hade haft en sådan här rosa goding som väntade i badrummet!

Röd julklänning



Detta är en av de snyggaste julklänningarna jag har skådat i år! Jag har en förkärlek för tubtop sen bar rygg och en stor rosett på det! 
Jag har dock redan en klänning att ha på julafton i år, men eftersom de har 20% inne på ASOS för tillfället så kostar den endast 400:-, väldigt lockande må jag säga!

Vacker tekanna

 
 

Har fått en ny tekanna av mamma. En en-manna-kanna där den översta delen är en liten tekanna medan den undre delen är en kopp! Superbra & superfin!


Sova som en prinsessa



Jag har fått en grej för nattlinnen nu den senaste tiden, och detta från Forever21 tyckte jag var helt förtjusande!
Jag är bombis på att jag sovit som en riktig prinsessa i den! :)

Stickat

Varför finns det fler snygga stickade tröjor till killar? Okej, det finns många snygga stickade koftor till oss flickor men inte sådana här som ser så där härligt mysiga och slappa ut. T.ex. denna från H&M som bara är en av deras stora utbud av stickade herr tröjor. Framförallt så älskar jag sådana här  mönster som får det att se så där gammalt och mysigt ut som om man är ute på en båt och firar jul. Då blir man tvungen att sno mammas gamla avlagda för att man ska få den känslan.

Faaaaast, det kan i och för sig bero på att killar är galet mer läckra i stickade tröjor än vad vi tjejer är.

Tuffisar


Jag kan inte låta bli att tycka att dessa skorna är ganska häftiga!! :)
Finns även i limegrönt och kostar ca 200 kr på Forever21.

Me like!


Galet fin ring från Guldfynd, den ska jag minsann skriva upp på min önskelista!
Önskelistan verkar bli lång i år, får hoppas på att jag varit någorlunda snäll under årets lopp! =)

Purple rain

Lila råkar vara en av mina absoluta favoritfärger (om inte just min enda favoritfärg)  och råkar även vara en riktigt het färg i vinter! 

 

Alla ovanstående klänningar kommer från ASOS


Mary Kay

Ikväll har jag varit på skönhetskväll på Yllan, anordnat av Mary Kay (som är ett märke som säljer hudvård samt smink). Fick tips om hur man gör för att lägga en bra fest make-up, man fick även göra en på sig själv med egen valda färger. Jag valde att försöka sota min ögon, eftersom jag finner detta väldigt snygg, men ack så svårt. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt men ändå ganska nöjd! :) 
Fick även prova powder-foundation. Lite trixigt att lägga på till en början men efter några gångers träning så vänjer man sig förmodligen. Toppen för dig som använder både puder och foundation, då detta är en blandning av båda! 



Några små tips:
  • Rengör alltid din hud noga. Ren och fin hud är viktigare än själva sminkningen.
  • Den högsta punkten på ögonbrynet ska inte vara ovanför ögat, utan snett upp.
  • Ta inte ögonskugga för långt ut mot tinningen eller mot näsroten. 
  • Om man tycker att sitt läppstift är för ljust kan man välja ett färgat läppglas som är lite mörkare för att jämna ut. Om man istället tycker läppstiftet är för mörkt så väljer man ett ljust färgat läppglas. Om du är nöjd med läppstifts-färgen så välj ett genomskinligt läppglans. 
  • Använd en highlighter på de mörka skuggiga partierna i ansiktet, exempelvis under ögonen eller linjer vid munnen. 
  • Doppa inte mascara borsten för många gånger, då detta torkar ut din mascara.


Vill du veta mer om Mary Kay eller är sugen på att gå på en sådan här kväll, så säg till! :)

RSS 2.0